opensubscriber
   Find in this group all groups
 
Unknown more information…

f : fink-devel@lists.sourceforge.net 6 June 2012 • 11:20PM -0400

Re: [Fink-devel] Missing symbols in linking libatlas.dylib, 10.5.8/PowerPC w/Xcode 3.1.4
by Alexander Hansen

REPLY TO AUTHOR
 
REPLY TO GROUP



On 6/5/12 11:15 AM, Alexander Hansen wrote:
> On 6/5/12 11:03 AM, Jack Howarth wrote:
>> Alexander,
>>    Do you have a previous build of an earlier altas installed? A google on ATL_FreeAtomicCount undefined
>> produced...
>>
>> http://trac.sagemath.org/sage_trac/ticket/12349
>>
>>         Jack
>
>
> Yes, since the new packaging didn't explicitly forbid it in any way.
>

I don't think a previous atlas is too likely to be causing the problem
since I was able to update from 3.9.11 to 3.9.76 on 10.5/i386.

I got the same failure again on PowerPC with the change that I made.

While I try what Jack suggested in IRC (adding -t0) to the mflags, I'm
going to roll back to 3.9.11 for powerpc in the distribution so that we
don't leave folks stranded with a broken package.

--
Alexander Hansen, Ph.D.
Fink User Liaison
http://finkakh.wordpress.com/2012/02/21/got-job/

------------------------------------------------------------------------------
Live Security Virtual Conference
Exclusive live event will cover all the ways today's security and
threat landscape has changed and how IT managers can respond. Discussions
will include endpoint security, mobile security and the latest in malware
threats. http://www.accelacomm.com/jaw/sfrnl04242012/114/50122263/
_______________________________________________
Fink-devel mailing list
Fink-devel@list...
List archive:
http://news.gmane.org/gmane.os.apple.fink.devel
Subscription management:
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/fink-devel

Bookmark with:

Delicious   Digg   reddit   Facebook   StumbleUpon

Related Messages

opensubscriber is not affiliated with the authors of this message nor responsible for its content.